NEW MONDAY NEW GOALS Concept and Morning

COACHING

"It's all about the mindset."

Voor veel mensen is afvallen in eerste instantie niet zo moeilijk. Iedereen weet wel ongeveer wat je wel of niet zou moeten eten om gewicht te verliezen. Maar wat voor de een werkt, hoeft bij de ander niet aan te slaan. Elk lichaam reageert anders en iedereen heeft andere gewoonten. Hier kan ik jou bij helpen: uitvinden wat werkt voor jou en zoeken naar de balans!

 

Het is lastig om een verandering in je eetgewoonten vol te houden. Om je ideale gewicht te bereiken én te behouden, wil ik je zo intensief mogelijk begeleiden. Door middel van mijn coaching, online en offline, help ik jou gedragsveranderingen in je dagelijks leven te integreren waardoor het ook jou zal lukken om niet alleen op gewicht te komen, maar vooral ook op gewicht te blijven! 

Samen achterhalen we je valkuilen en gaan we op zoek naar de manier die werkt voor jou. Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en eetgedrag. Als jouw coach probeer ik je zo goed mogelijk te begeleiden en een stok achter de deur te zijn om je nieuwe lifestyle in de praktijk te laten slagen! Met mijn ruime ervaring heb ik al veel mensen geholpen richting de beste versie van zichzelf.

Ben jij de volgende?

 
 
COACHINGSPROGRAMMA'S

Ik help je graag met het krijgen en houden van een gezonde levensstijl die werkt voor jou op de lange termijn. Wat werkt voor een ander hoeft niet voor jou te werken. Mijn advies en coaching is afgestemd op  wie jij bent als persoon, wat jij belangrijk vindt, wat je dagelijks doet en welk doel je nastreeft. Daarvoor bied ik een aantal verschillende programma’s aan:

 

16 weken Fatburning Plan : werk onder mijn intensieve begeleiding aan een gezonde leefstijl en fit en slanker lichaam

Personal FIT Plan : totaalpakket van personal training en leefstijl-optimalisatie

10-daagse Sportvasten kuur : maak de switch van suiker- naar vetverbranding en ervaar de vele voordelen

10-daagse Vegan Flex Detox kuur : ontgift je lichaam door middel van een grotendeels plantaardig voedingspatroon

Personal Hormonal Profiling : verbeter je hormonale balans en lichaamssamenstelling

Zwanger & Fit Plan : kom zo fit en gezond mogelijk de zwangerschap door

12 weken Back in Shape Plan : kom weer 'back in shape' na de bevalling

Vytal online coaching : dagelijkse online voedingscoaching naar jouw doelen mbv de VYTAL app

 

Alle programma's zijn ook online te volgen! 

Weet je nog niet zeker wat het beste bij jou past? Twijfel je nog? Of zoek je net iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!