Healthy Vegan Salad

VEGAN FLEX

"Beauty comes from the inside".

Ontgiften, ofwel detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan bewegen en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een van de oorzaken is vooral de vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex detox kuur van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een fit en gezond lijf!

 

Gezondheid, vitaliteit en een goede weerstand staan zeker in deze tijd bij veel mensen op nummer 1. Veel problemen vloeien voort uit onze voedingskeuzes. Het is nu wereldwijd geaccepteerd dat een meer plantaardig voedingspatroon veel voordelen heeft ten opzichte van een dierlijk voedingspatroon .

 

 Vegan Flex Detox is geen gewone detox kuur, maar is ontwikkeld door medisch bioloog drs. Remco Verkaik en op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daaruit is gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten, inclusief een aantal veganistische dagen. Geen detox dus op basis van een crashdieet of sapjes, maar gewoon door goed, gezond en overwegend plantaardig te eten. 

 

Het Vegan Flex Detox programma is geschikt voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

 

HERKEN JIJ JE IN EEN OF MEER VAN ONDERSTAANDE KLACHTEN?

★ Dikker worden terwijl je niet veel eet

★ Moeilijk afvallen wanneer je op dieet gaat

★ Je moe en uitgeblust voelen

★ Vocht vasthouden

★ Een opgeblazen gevoel en/of obstipatie

DAN IS DE VEGAN FLEX VOOR JOU!

WAT LEVERT DE VEGAN FLEX JE OP?

★ Een versterkte weerstand en darmflora

★ Meer energie

★ Een fitter gevoel

★ Een verbeterde hormoonbalans

★ Een mooiere huid

★ Een lichaam verschoond van gifstoffen

★ Inzicht in plantaardige voeding met heerlijke recepten

★ Ideale kickstart naar een gezond voedingspatroon

★ Tot 4 kilo gezond afvallen

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

★ Uitgebreid intakegesprek incl. meting (50-60 min.)

★ Vegan flex supplementen pakket

★ Persoonlijk Vegan Flex voedings- en trainingsprotocol

★ Een receptenboek met heerlijke vegan recepten

★ Persoonlijke begeleiding gedurende de hele kuur via telefoon, what's app of email

★ Persoonlijk coachingsgesprek na de 10 dagen (20-30 minuten) met evaluatie, eindmeting en uitleg over het vervolg

 
gezonde Salade

dit programma

is ook volledig 

online te volgen!

HOE WERKT HET?

Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

 

Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

  • Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen

  • Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch

  • Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden (intermittent fasting)

  • Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten

  • Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

 
 

WIL JIJ IN 10 DAGEN EEN KICKSTART VOOR JE GEZONDHEID?

 

Schrijf je dan nu voor € 200 in voor de Vegan Flex Detox kuur!

Heb je nog vragen of wil je eerst even met mij overleggen? 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste effecten van de Vegan Flex?


Na de 10-daagse detoxkuur merk je snel het positieve effect op je gezondheid. Je verliest ongewenst vet. Vrouwen verliezen 1-3 kilogram lichaamsgewicht en bij mannen is dat 2-4 kilogram Je voelt je energieker en vitaler. Je krijgt een mooiere huid.
Voor wie is de Vegan Flex geschikt?


De Vegan Flex is geschikt voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!
Wat doe ik als ik klaar ben met de Vegan Flex kuur?


Om het resultaat vast te houden ga je na de kuur elke week een aantal dagen plantaardig (vegan) eten. Dit leer je tijdens het 10-daagse programma.
Ik eet al weinig vlees, is de Vegan Flex dan wel nuttig voor mij en haal ik goede resultaten?


Ook als je nu al weinig vlees eet gebruik je misschien toch dierlijke vetten zoals in bijvoorbeeld vis, kip, eieren en melkproducten. Je reageert dan net zo goed op het het programma.
Ik kan slecht tegen bepaalde voedingsmiddelen. Kan ik dan wel het Vegan Flex programma volgen?


We kunnen samen kijken naar voedingsmiddelen waar je niet tegen kan en hoe je deze zou kunnen vervangen.
Tijdens de Vegan Flex ga je na een aantal dagen afbouwen naar volledig plantaardig eten, maar aan het eind ga je weer dierlijke producten toevoegen. Waarom blijf ik niet vegan eten?


Voor bepaalde vitaminen, mineralen, eiwitten en voor je hormonen heb je met enige regelmaat dierlijke producten nodig. Als je dit niet doet, en dus volledig vegan wordt, krijg je tekorten aan vitamine B12, ijzer en vitamine A en loop je het risico spiermassa te verliezen. Ik adviseer daarom dus intermittent vegan, kortom een aantal opeenvolgende dagen vegan eten per week.

 
 
DE ACHTERGROND VAN VEGAN FLEX

Onze voorouders leefden in een omgeving waarin ze perioden geen dierlijke producten konden vangen of verzamelen. In zo’n periode switchten zij naar volledige plantaardige voeding. Zij aten daar dagelijks kilo’s van om voldoende calorieën in te nemen. Daardoor kregen zij ook heel veel vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen binnen. Plantaardige voeding bevat naast nuttige stoffen ook een grote hoeveelheid lichaamsvreemde stoffen die het lichaam, met name de lever, prikkelen om sneller te gaan ontgiften. Zo werden gifstoffen die van nature voorkomen in bepaalde plantaardige voeding, snel uit het lichaam verwijderd. Anders zouden we ziek worden van fruit en groente.

 

Zodra je veel plantaardig eet, switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift naar een hogere stand. Hierdoor worden alle gifstoffen die je inneemt of opgeslagen hebt, sneller verwijderd. Eet je relatief weinig plantaardige voeding, dan ontgift je heel langzaam. Bovendien krijg je tekorten aan mineralen en andere natuurlijke stoffen die nodig zijn voor het ontgiften van jouw lichaam.

De Vegan Flex Detox is een lifestyle programma gebaseerd op de oeroude gunstige veranderingen die actief worden tijdens een periode van weinig tot zelfs geen dierlijke eiwitten en vetten Dierlijke eiwitten en vetten zorgen voor een overactiviteit van de metabole schakelaar mTOR, waardoor er problemen ontstaan die horen bij de westerse leefstijl: overgewicht, ontstekingen, huidproblemen, diabetes, vertraaagde ontgifting en vermoeidheidsklachten.

Waarom ontgiften?

Wel 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. Dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam met gifstoffen. Het blijkt dat gifstoffen een essentiële rol spelen bij het proces van slecht afvallen of daarna weer snel aankomen. Het is belangrijk om het lichaam te helpen ontgiften zodat afvalstoffen worden uitgescheiden.