Porkom met zalm
VOEDINGSADVIES

Heb je het idee dat je gezond eet maar ben je wel te zwaar? Let je op je voeding maar blijf je toch aankomen? Twijfel je of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt met je huidige voedingspatroon? Met een op maat gemaakt voedingsadvies kan ik je helpen de puntjes op de i van je voedingspatroon te zetten. Vaak kunnen we op een makkelijke manier veranderingen maken in je eetpatroon waardoor je net dat verschil gaat maken en wel die paar kilo af gaat vallen.

Werkwijze

Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst toe en vraag jou een week lang al je voeding en drank op te schrijven. Daarna volgt een intake gesprek. Aan de hand van deze informatie maak ik een analyse van je huidige eetpatroon en een uitgebreid voedingsadvies voor jou op maat. Deze bespreken we tijdens een consult van ca 30 min. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen, volg je het voedingsadvies zelfstandig op of je koppelt er een of meer losse consults of een coachingstraject aan vast. 

Wat krijg je?

★ (Telefonische) Intake (50-60 min)

★ Analyse van jouw huidige voedingspatroon nav jouw ingevulde eetdagboek

★ Uitgebreid voedingsadvies op maat, incl.:

★ Berekening energieverbruik

★ Voorbeeldmenu's

★ Voedingsmiddelen lijsten

★ Tips en leefstijladviezen

★ Bespreking advies (25-30 min)

Investering

Voedingsadvies € 140

 

Protein Products
SPORTVOEDINGSADVIES

Goed eten en drinken heeft veel invloed op je sportieve prestaties. Welke voeding past helemaal bij jou en je sportdoelen? 

Ik help je graag om dit inzichtelijk te maken. Aandachtspunten zijn je trainingsschema, de duur en de intensiteit van de trainingen en de tijden waarop getraind wordt. Iedere sport stelt andere voedingseisen. Uiteraard  houd ik rekening met het gewenste lichaamsgewicht en vetpercentage. Daarnaast maak ik een overzicht met de optimale verdeling van de hoeveelheid voedingsstoffen in de voeding zoals koolhydraten, eiwitten en vetten maar ook vitamines en mineralen. Hoeveel heb je nodig en hoe kun je dat bereiken. Timing van de maaltijden is belangrijk, net als het gebruik van supplementen. 

 

Werkwijze

Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst toe en vraag jou een week lang al je voeding en drank op te schrijven. Daarna volgt een intake gesprek. Aan de hand van deze informatie maak ik een analyse van je huidige eetpatroon en een uitgebreid sportvoedingsadvies voor jou op maat.

Deze bespreken we tijdens een consult van ca 30 min. Afhankelijk van jouw wensen, volg je het sportvoedingsadvies zelfstandig op of je koppelt er een of meer losse consults of een  coachingstraject aan vast. 

Wat krijg je?

★ (Telefonische) Intake (50-60 min)

★ Analyse van jouw huidige voedingspatroon nav jouw ingevulde eetdagboek

★ Uitgebreid voedingsadvies op maat, incl.:

★ Berekening energieverbruik

★ Berekening optimale voedingsstoffen

★ Voorbeeldmenu's

★ Voedingsmiddelen lijsten

★ Sportspecifieke voedingstips en leefstijladviezen

★ Bespreking advies (25-30 min)

Investering

Sportvoedingsadvies € 180

 
OVERIGE DIENSTEN

Los voedings- of coachingsconsult 25-30 min

€ 40

 

Los voedings- of coachingsconsult 50-60 min

€ 65

 

Tanita bio-impedantie meting

€ 15

 

7-punts huidplooimeting met Harpenden tang

€ 20