top of page
Porkom met zalm

Heb je het idee dat je gezond eet maar ben je wel te zwaar? Let je op je voeding maar blijf je toch aankomen? Twijfel je of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt met je huidige voedingspatroon? Tijdens een voedingsconsult kan ik je helpen de puntjes op de i van je voedingspatroon te zetten. Vaak kunnen we op een makkelijke manier veranderingen maken in je eetpatroon waardoor je net dat verschil gaat maken en wel die paar kilo af gaat vallen.

Goed eten en drinken heeft veel invloed op je sportieve prestaties. Welke voeding past helemaal bij jou en je sportdoelen? 

Ik help je graag om dit inzichtelijk te maken. Aandachtspunten zijn je trainingsschema, de duur en de intensiteit van de trainingen en de tijden waarop getraind wordt. Iedere sport stelt andere voedingseisen. Uiteraard  houd ik rekening met het gewenste lichaamsgewicht en vetpercentage. Ook kan ik je adviseren over de optimale verdeling van de hoeveelheid voedingsstoffen in de voeding zoals koolhydraten, eiwitten en vetten maar ook vitamines en mineralen. Hoeveel heb je nodig en hoe kun je dat bereiken. Timing van de maaltijden is belangrijk, net als het gebruik van supplementen. 

(SPORT)VOEDINGSADVIES
Voeding: overige diensten
TARIEVEN

Los voedings- of coachingsconsult 25-30 min

€ 47,50

 

Los voedings- of coachingsconsult 50-60 min

€ 73,50

 

Tanita bio-impedantie meting 

€ 20

 

7-punts huidplooimeting met Harpenden tang

€ 20

bottom of page