top of page
Social media afbeelding VYTAL.jpg

VYTAL VOEDINGSAPP

"Nutrition is your key to fitness".

VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig. Ik was al een tijdje op zoek naar een gebruiksvriendelijke online voedingstracker die ik kan inzetten bij mijn coaching. Deze app is geweldig, gebruiksvriendelijk en heeft flexibele mogelijkheden waarmee ik iedereen tijdens mijn coaching nog beter van dienst kan zijn voor een betaalbare prijs. Ook als je geen dienst(en) bij mij afneemt, maar alleen je voeding wil bijhouden en van alle voordelen van de app wil genieten, kun je tegen een maandelijkse vergoeding starten met VYTAL.

Word en blijf nu fit met de VYTAL voedingsapp en bouw zo aan jouw nieuwe gezonde leefstijl!

Samen met jou stel ik een voedingsschema op en we houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Zo kan jij zelf het gewenste aantal eetmomenten kiezen, je dagmenu personaliseren, eventuele dieetvoorkeuren selecteren, evenals voorkeur of afkeur voor bepaalde ingrediënten. Ook kun je twaalf verschillende allergieën en intoleranties uitsluiten.

Het is tevens mogelijk je eigen recepten toe te voegen en je krijgt direct inzicht in je dagelijkse verbruikte en resterende calorieën. Via de coachomgeving kan ik precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en kan ik je bijsturen indien nodig. Jij krijgt toegang tot 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en je kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen via Albert Heijn!

Lekker en gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voeding: Vytal voedingsapp
HOE WERKT HET?

De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van de voedingswaarden. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!

 

Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

 

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

 

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Altijd je kookboek met heerlijke recepten bij de hand dankzij de VYTAL app

Vytal app: hoe werkt het?
Vytal app: abonnementen
ABONNEMENTEN VYTAL VOEDINGSAPP

GRATIS GEBRUIK VAN DE APP*

bij afname van 1 van onderstaande programma's

★ Personal FIT Plan*

★ Fatburning Plan*

* tijdens de looptijd van het programma. Wil je daarna de app blijven gebruiken, kun je overstappen op 1 van de hiernaast genoemde abonnementen.

ABONNEMENT ZONDER COACHING

met gebruik van alle functionaliteiten van de VYTAL app*

★ € 45 (3 maanden)

★ € 65 (6 maanden)

★ € 120 (12 maanden)

* vooraf hele bedrag te voldoen

Vytal
Vytal

Wil jij gezond afvallen en elke dag lekker eten? Ben je na een intensief traject op zoek naar een handige vervolgtool of een handige voedingsapp met uitsluitend gezonde voeding? Wil je verschillende diëten eens testen? Dan is VYTAL dé voedingsapp die je altijd al zocht! Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!

bottom of page