top of page
Personal Training
Personal Training: specialismen
IMG_4385.jpeg
MOBILITY TRAINING

Mobility training kun je zien als een combinatie van krachttraining en yoga. In alle mogelijke posities vergroten we de bewegingsuitslag van een spier en gewricht, de zogenaamde range of motion (ROM). Binnen deze ROM wordt vervolgens kracht, flexibiliteit en stabiliteit getraind om sterker te worden en makkelijker te bewegen in de posities die specifiek zijn aan jouw doelstelling. 

Mobility training is geschikt voor iedereen. We kunnen werken aan allerlei sportspecifieke issues. Denk aan een hardloper die beter gaat lopen door verbetering van de mobiliteit in enkels en heupen, een krachtsporter die zwaarder kan liften in de backsquat door verbetering van de mobiliteit in enkels en heupen of een crossfitter die beter wordt in de uitvoering van de overhead squat of snatch.  Ook in het dagelijks leven helpt mobility training je makkelijker te bewegen en stijfheid te voorkomen vanwege bijvoorbeeld een zittend beroep. 

De mobility trainingen kunnen per half uur geboekt worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

IMG_4414.jpeg
IMG_4247.jpeg

PERSONAL TRAINING

"The only limit is you."

Waarom trainen met een Personal Trainer? Jouw gewenste resultaat: het verbeteren van je algehele gezondheid, het behalen van sport-specifieke doelen, sterker worden, meedoen aan een bikini-fitness wedstrijd, het zo gezond mogelijk de zwangerschap door komen, het na de bevalling back in shape komen, of welk ander doel je maar wil halen, wordt veel sneller behaald onder professionele begeleiding. 

 

Als jouw Personal Trainer help ik jou bij het stukje discipline en ben ik de spreekwoordelijke stok achter de deur voor jou om te komen sporten én om het te blijven volhouden, óók als het fysiek en mentaal zwaar wordt. Onder mijn begeleiding train je veilig, effectief en doelgericht! Tijdens de trainingen zorg ik voor voldoende variatie en plezier want dat is een belangrijke voorwaarde om sporten duurzaam te blijven volhouden. Wanneer je bij mij komt trainen, begeleid ik je ook op het gebied van voeding en leefstijl, factoren die essentieel zijn voor een gezond en sterk lichaam en voor optimaal trainingsresultaat. Mijn passie voor en kennis van de pijlers gedrag, voeding, training en herstel wil ik graag inzetten om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen.

 

Wil je alleen je techniek bijschaven, twijfel je over de uitvoering van bepaalde oefeningen of wil je bepaalde mobiliteitsbeperkingen aanpakken en wil je dat ik je daarmee help? Ook voor een eenmalige of meerdere van deze technieksessies of mobility trainingen kun je bij mij een personal training boeken. 

SPECIALISMEN
PRÉ- EN POSTNATALE TRAINING (TIJDENS DE HELE ZWANGERSCHAP EN VANAF 6 WEKEN NA DE BEVALLING)

pre- en postnatale training

pre- en postnatale training

CORE STABILITEIT
KRACHTTRAINING VOOR VROUWEN (VETVERBRANDING, SHAPING & SPIEROPBOUW)
HIIT (HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING) EN CONDITIETRAINING

Pre- &
Postnatale
Training

Krachttraining
voor
vrouwen

55+
&
seniorentraining

CrossFit

Mobility
Training

Core
Stability
Training

Body building
&

wedstrijd of fotoshoot
voorbereiding

Olympic
Weightlifting

Mylogenics

Lifestyle
coaching

Sporty pregnant woman exercising with du
PRE- EN POSTNATALE FITNESS

Onderzoek wijst uit dat krachttraining tijdens de zwangerschap de gezondheid van zowel moeder als kind goed doet. Het helpt je een gezond gewicht te handhaven, moodswings in toom te houden, beter te slapen, je bloeddruk laag te houden en het risico op zwangerschapsdiabetes en bekkengerelateerde klachten te verlagen. En last but not least, een fit lichaam zorgt ervoor dat je de bevalling beter aankunt en zorgt voor een sneller herstel na je bevalling. 

Na je bevalling is het belangrijk weer sterk en fit te worden door veilige en gerichte oefeningen te doen met extra aandacht voor de bekkenbodemspieren en de core. 

 

Reden genoeg dus om te (blijven) trainen tijdens je zwangerschap en het weer op te pakken vanaf ca. 6 weken na je bevalling. Het is logisch dat je het spannend vindt om te trainen omdat je misschien onzeker bent over welke oefeningen je wel of juist niet moet doen en met welke intensiteit. Daarom is het altijd een goed idee om dit te doen onder de professionele begeleiding van een gecertificeerde pre- en postnatale trainer/coach. Wanneer je met mij traint ben je er zeker van dat je veilig en doelgericht traint. Daarnaast probeer ik er natuurlijk altijd een leuke training van te maken!  

Je kan bij mij losse trainingen of een strippenkaart afnemen. In het geval er tijdens je zwangerschap strippen overblijven, blijven deze geldig en kun je deze gewoon weer gebruiken vanaf 6 weken na je bevalling. 

KRACHTTRAINING VOOR OUDEREN

Al vanaf ons 30e levensjaar verliezen we ieder jaar allemaal een beetje aan spierkracht en spiermassa (sarcopenie). Vooral na je 55e levensjaar gaat het hard en verandert de verhouding tussen vetmassa en spiermassa rap. Spiermassa neemt af en vetmassa neemt toe.

 

Ouder worden we allemaal, dat proces is niet te stoppen. Echter, behoud van zoveel mogelijk spiermassa heeft u zelf in de hand. U kunt verlies van spiermassa een halt toeroepen of vertragen door uw spieren te trainen. Krachttraining wel te verstaan. Regelmatige krachttraining zorgt niet alleen voor behoud of toename van spiermassa maar ook voor een gezonder, vitaler en actiever leven. U kunt hier meer over lezen in mijn blog hierover. 

 

Als personal trainer ben ik onder andere gespecialiseerd in krachttraining voor ouderen. Graag help ik u met het verbeteren van uw gezondheid! 

077E9C9D-EE06-4097-B30A-7AFEA902D0A5.hei
Personal Training: Tarief
Personal Training: Tarief

TARIEF PERSONAL TRAINING

Personal Training

1 sessie

€ 73,50 -  50-60 minuten

€ 47,50 -  25-30 minuten

10-rittenkaart

5% korting

€ 695  -  50-60 minuten

€ 450  -  25-30 minuten

hele bedrag vooruit betalen

4 maanden geldig

Wanneer je samen traint (duo PT), krijgen jullie beiden 25% korting op bovenstaande prijs!

Not tomorrow, not next week, not when you have time... START NOW!

TRAININGSLOCATIE

Ik geef mijn Personal Trainingen bij Aerofit Healthclub, Hofcampweg 270 in Wassenaar. Om daar met mij te kunnen trainen moet je lid zijn. Voor meer informatie over abonnementen, neem even een kijkje op de website van Aerofit.

Heb je hier nog vragen over stel ze in de chat, bel me of stuur me een email. 

Personal Training: Trainingslocatie
bottom of page