top of page
  • merit179

Wat is Personal Hormonal Profiling?


Wie herkent het niet?

Ontevredenheid voor de spiegel?!

Frustratie omdat je fanatiek bent gaan sporten, je voeding en lifestyle hebt aangepast, maar de gewenste resultaten uitblijven?!

Lusteloosheid door een tekort aan energie?!

Prikkelbaarheid en een kort lontje?!

Steeds maar die drang naar zoetigheid?!

Het gevoel dat een vrachtwagen over je heen is gereden als je ‘s-ochtends wakker wordt?!

Neerslachtigheid of zelfs depressie?!

Kortom, het verlangen om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten?!


Deze en nog veel meer andere symptomen kunnen wijzen op een hormonale disbalans.

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en hormonale balans en niet zozeer over afvallen of in spiermassa aankomen. Maar uiteraard is het mooi meegenomen als dat is wat je wil en ook gebeurt.


Onze hormoonhuishouding wordt dagelijks beïnvloed door onze leefstijl, ons eetpatroon, ons medicijn gebruik, ons stresslevel. Fysieke training geeft ons lichaam ook verschillende hormonale prikkels en ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel: dames met een smalle taille, bredere heupen en vollere bovenbenen en relatief slanke mannen met een zwembandje of bierbuik. Dit zijn beide tekenen van een hormonale disbalans.


Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling™ zich op richt!