top of page
  • merit179

Wat is Personal Hormonal Profiling?


Wie herkent het niet?

Ontevredenheid voor de spiegel?!

Frustratie omdat je fanatiek bent gaan sporten, je voeding en lifestyle hebt aangepast, maar de gewenste resultaten uitblijven?!

Lusteloosheid door een tekort aan energie?!

Prikkelbaarheid en een kort lontje?!

Steeds maar die drang naar zoetigheid?!

Het gevoel dat een vrachtwagen over je heen is gereden als je ‘s-ochtends wakker wordt?!

Neerslachtigheid of zelfs depressie?!

Kortom, het verlangen om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten?!


Deze en nog veel meer andere symptomen kunnen wijzen op een hormonale disbalans.

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en hormonale balans en niet zozeer over afvallen of in spiermassa aankomen. Maar uiteraard is het mooi meegenomen als dat is wat je wil en ook gebeurt.


Onze hormoonhuishouding wordt dagelijks beïnvloed door onze leefstijl, ons eetpatroon, ons medicijn gebruik, ons stresslevel. Fysieke training geeft ons lichaam ook verschillende hormonale prikkels en ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel: dames met een smalle taille, bredere heupen en vollere bovenbenen en relatief slanke mannen met een zwembandje of bierbuik. Dit zijn beide tekenen van een hormonale disbalans.


Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling™ zich op richt!

PHP is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding. Dit door middel van het aanpassen van ons voedingspatroon en het geven van een trainings- en supplementenadvies.

Met deze unieke methode is het mogelijk om je beter en energieker te gaan voelen, je sportprestaties te verbeteren en er beter uit te gaan zien. Zelfs het aanpakken van de specifieke probleemgebieden door plaatselijk vet te verliezen is met PHP mogelijk.


Hoe werkt het?

Als PHP Practitioner zal ik op 12 verschillende plekken op jouw lichaam een huidplooimeting afnemen. De verhouding tussen de verschillende huidplooimetingen geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalans. Uit die meting kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van jouw klacht(en).


Het software systeem van PHP maakt, op basis van deze meetgegevens en de antwoorden op een uitgebreide door jou in te vullen vragenlijst, een heel specifiek en persoonlijk protocol. In dit protocol vind je voedingsrichtlijnen, een trainingsschema en een supplementen advies. Iedere 4-6 weken herhalen we deze procedure net zolang totdat jij je doel(en) hebt bereikt.


Heb jij interesse om deze methode te gaan volgen? Binnenkort kun je hier bij mij mee starten. Hen je vragen of wil je meer informatie, stuur me dan een bericht. Ik help je graag!


"De verhouding tussen de verschillende hormonen bepalen

de vorm van jouw lichaam"


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page