top of page
Voeding
Image by Element5 Digital

VOEDING

"Abs are made in the kitchen".

Wat is gezonde voeding? Dagelijks horen en lezen we hierover via de (social) media. De nieuwste dieethypes, de zin en onzin van superfoods, wel of geen brood, intoleranties voor gluten of lactose, veganisme, verborgen suikers en snelle koolhydraten, duurzaam of biologisch eten, etc. Al die informatie over voeding en vaak tegenstrijdige voedingsadviezen zorgen echter vooral voor veel verwarring waardoor alsnog verkeerde keuzes worden gemaakt.

 

Als het gaat om gezondheid en gezonde voeding ben ik voorstander van zoveel mogelijk natuurlijke, pure en onbewerkte voeding, zonder kunstmatige toevoegingen zoals smaakversterkers, kleurstoffen en bewerkte suikers. Dit zal je daarom terugzien in al mijn adviezen. Echter, in deze obesogene wereld is het kiezen en kopen van ‘natuurlijke, pure en onbewerkte voeding’ best ingewikkeld. Het wordt de consument erg moeilijk gemaakt om voor natuurlijke producten te kiezen. In de supermarkt staan de schappen staan vol met aanlokkelijke producten, vaak met een gezondheidslogo of met claims op het etiket of misleidende foto’s op de verpakking waardoor mensen denken gezonde producten te kopen. En, buiten is op iedere straathoek wel een snelle ongezonde snack te koop. 


Een goed afgestemd voedingspatroon is de basis voor het halen van jouw resultaat, of jij nu wilt afvallen, spiermassa wil opbouwen, je sportprestaties wil verbeteren of wil werken aan jouw droomfysiek, voeding is de sleutel tot jouw succes. Met mijn kennis en ervaring als (sport)voedingsdeskundige voorzie ik jou van no nonsense tips & tricks en help ik jou de juiste keuzes te maken om een gezond voedingspatroon duurzaam in jouw leven te kunnen integreren. 

 

Bij mijn adviezen en coaching ga ik uit van het 80/20 principe: 80% van je voeding bestaat uit volwaardige, gezonde producten en maximaal 20% uit producten die jij lekker vindt en waar jij blij van wordt. Het leven moet tenslotte wel leuk blijven én het moet een eetpatroon zijn dat duurzaam toepasbaar is in jouw dagelijks leven.

Coaching

COACHING

"It's all about the mindset."

Voor veel mensen is afvallen in eerste instantie niet zo moeilijk. Iedereen weet wel ongeveer wat je wel of niet zou moeten eten om gewicht te verliezen. Maar wat voor de een werkt, hoeft bij de ander niet aan te slaan. Elk lichaam reageert anders en iedereen heeft andere gewoonten. Hier kan ik jou bij helpen: uitvinden wat werkt voor jou en zoeken naar de balans!

 

Het is lastig om een verandering in je eetgewoonten vol te houden. Om je ideale gewicht te bereiken én te behouden, wil ik je zo intensief mogelijk begeleiden. Door middel van mijn coaching, online en offline, help ik jou gedragsveranderingen in je dagelijks leven te integreren waardoor het ook jou zal lukken om niet alleen op gewicht te komen, maar vooral ook op gewicht te blijven! 

Samen achterhalen we je valkuilen en gaan we op zoek naar de manier die werkt voor jou. Je krijgt inzicht in je voedingspatroon en eetgedrag. Als jouw coach probeer ik je zo goed mogelijk te begeleiden en een stok achter de deur te zijn om je nieuwe lifestyle in de praktijk te laten slagen! Met mijn ruime ervaring heb ik al veel mensen geholpen richting de beste versie van zichzelf.

NEW MONDAY NEW GOALS Concept and Morning
PROGRAMMA'S & PRODUCTEN

Ik help je graag met het krijgen en houden van een gezonde levensstijl die werkt voor jou op de lange termijn. Wat werkt voor een ander hoeft niet voor jou te werken. Mijn advies en coaching is afgestemd op  wie jij bent als persoon, wat jij belangrijk vindt, wat je dagelijks doet en welk doel je nastreeft. Daarvoor bied ik een aantal verschillende diensten en programma’s aan:

 

EMB test traject : meten is weten: bloedonderzoek met een schat aan informatie!

16 weken Fatburning Plan : werk aan een gezonde leefstijl en een gezond, fit en slanker lichaam

Personal FIT Plan : een totaalpakket van personal training en leefstijl-optimalisatie

Online Fitness Coaching :  behaal je mentale en fysieke doelen met coaching op afstand

10-daagse Sportvasten kuur : maak de switch van suiker- naar vetverbranding en ervaar de vele voordelen

10-daagse Vegan Flex Detox kuur : ontgift je lichaam door middel van een grotendeels plantaardig voedingspatroon

Personal Hormonal Plan : verbeter je hormonale balans en lichaamssamenstelling

VYTAL voedingsapp abonnement : jouw persoonlijke voedingsschema in een handige app

Voedingsadvies : wanneer je graag wil weten hoe jij je voedingspatroon kan verbeteren

Sportvoedingsadvies : voedingsadvies specifiek gericht op jouw sport

Lichaamsmetingen : huidplooimeting of Tanita impedantiemeting

Los consult : wanneer je een specifieke voedingsvraag hebt of net even wat langer begeleiding nodig hebt

Alle programma's zijn ook online te volgen!

 

Weet je nog niet zeker wat het beste bij jou past? Twijfel je nog? Of zoek je net iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Voeding & coaching: programma's en prducten
bottom of page