top of page
  • merit179

“HEALTH IS MORE THAN THE ABSENCE OF DISEASE”

“Wat is het belangrijkste in het leven?” Als je die vraag stelt antwoordt bijna iedereen: “Gezondheid!


Zonder een goede gezondheid is de kwaliteit van leven niet optimaal. Gezondheid is echter meer dan ‘niet ziek’ zijn. Gezondheid betekent voldoende energie hebben om van het leven te genieten en alle dagelijkse activiteiten te kunnen doen. Is dat een vanzelfsprekendheid? Niet echt. Het dagelijkse ‘drukke’ leven vraagt veel van ons. Factoren zoals stress, vervuiling en overprikkeling vragen veel van zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Het is dan ook essentieel om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Gezonde, gevarieerde en voedzame voeding is daarvoor uiteraard de basis. En ook dat is niet vanzelfsprekend voor veel mensen. In de praktijk blijkt het vaak best lastig om dagelijks gezond én gevarieerd te eten.


Hoe meer je lichaam wordt belast door omgevingsfactoren, hoe meer vitaminen en mineralen het nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Hierdoor kunnen, zelfs met goede basisvoeding, tekorten ontstaan. Deze tekorten kunnen per persoon verschillen. Er bestaan dan ook geen supplementen die iedereen gegarandeerd nodig heeft.

Toch is onderstaande basis suppletie voor de meeste mensen bijna een MUST:

Multivitamine Magnesium Vitamine D Omega 3Komende week volgt meer info over ieder individueel supplement. Heb je vragen? Stuur me berichtje! Heb je interesse? Alle genoemde supplementen zijn bij mij te koop. Wanneer je het als pakket koopt, krijg je een fijne korting én een gratis shake beker!


Liefs, Merit

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page