top of page
  • merit179

Vallen en weer opstaan...

Bijgewerkt op: 27 mei 2020


In 2016 heb ik mijn onderneming opgericht: On Healthy Ground, lifestyle coach for a fitter you.

Met mijn eigen ervaringen op het gebied van voeding, afvallen, spiermassa opbouwen en sporten, met mijn opgedane kennis en met de oprichting van mijn onderneming heb ik mijn droom omgezet in doelen. Mijn missie was en is om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun droom een realistisch doel te maken en dat doel te gaan halen.


Tegelijkertijd heb ik een website van scratch af aan opgebouwd. Deze heb ik in de loop van de tijd gevuld met heel veel recepten en blogs. De content was in al die jaren flink gegroeid en ik kon daarmee mijn coachees voorzien van veel informatie, tips en tricks en lekkere gezonde recepten.


Begin van dit jaar wilde ik sinds enige tijd weer eens een blog schrijven en wat aanpassingen maken aan mijn website. Ik had wat opleidingen afgerond en was inmiddels al weer even aan de slag als Personal Trainer dus er moest een update komen.

Wat bleek...er was een hack geweest op de server waar mijn website op stond. Ze hebben heel veel content binnen 2 weken daarna kunnen terughalen, maar je raadt het al...ik was veel te laat. De hack had al te lang geleden plaatsgevonden en ik was al mijn content kwijt. Gewoon alles KWIJT! Ik heb dagenlang met ze aan de chat gehangen om nog te proberen wat te redden maar vergeefs. Ik was zoooooo boos, voornamelijk op mezelf omdat ik nooit een backup had gemaakt.


Maar goed, wat ik ook altijd tegen mijn coachees zeg: "Leer van je fouten, blijf er niet te lang in hangen, sta op en ga weer door." Dat dus... Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik weer zin had om aan een nieuwe website te gaan beginnen. De vaste content staat, de services die ik aanbiedt, iets over mezelf, en ik hoop in de toekomst jullie weer geregeld van blogs met tips en tricks, adviezen en lekkere gezonde recepten te kunnen voorzien. Wat ik nog kan vinden van oude recepten en blogs zal ik er in de komende tijd nog geregeld bij plaatsen.

Vandaag is dit de aftrap met de eerste blog over mijn website perikelen :-)


Met volle vaart vanaf nu weer vooruit!


Ciao,

Merit19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page